Fonmoney -

Kredi kartı kullanmadan Türkiye'ye para gönderme rahatlığı sadece Fonmoney'de

kreti kartı kullanmadan

Fonmoney ile Türkiye'ye para transferi ücreti yalnızca 1,99€'dur. Fonmoney en iyi döviz kuru garantisini sunar. Fonmoney'nin bu eşsiz hizmetinden şimdi kredi kartı sahibi olmayanlar, kredi kartını kullanmak istemeyenler veya SOFORT Banking hizmetinden faydalanamayan müşterilerimiz de faydalanacak. Nasıl mı? Hemen anlatalım! 

Fonmoney ile göndermek istediğiniz para miktarını EUR olarak girin. Alıcıya kaç TL ulaşacağını hemen görebileceksiniz, çünkü Fonmoney şeffaf fiyat politikası uygulamaktadır. Aynı zamanda Fonmoney'nin en iyi döviz kurlarını sunmakta olduğunu da burada görebilirsiniz. Türkiye'deki para göndermek istediğiniz alıcının TL hesabına ait IBAN numarasını girin ve alıcının ismini ve soyadını hesabında geçtiği şekliyle eksiksiz bir biçimde girin. Bir sonraki adımda ödeme seçenekleri içinden Fonmoney: Banka Havalesi seçimini yapın. 

Fonmoney ile Türkiye'ye para göndermek için hemen tıklayın!

Bu seçimin ardından açılacak sayfada Fonmoney'nin havuz hesabının bilgilerini göreceksiniz. Tek yapmanız gereken EUR hesabınızdan Fonmoney'nin EUR havuz hesabına ücretsiz olarak Türkiye'deki alıcıya ulaştırmak istediğiniz miktarı aktarmaktır. Bu miktar Fonmoney'nin hesabına ulaştığı anda hiç vakit kaybetmeden, daha önceden verilmiş olan talimatla Türkiye'deki alıcıya doğru yola çıkar. Her iki adımda da email yoluyla Fonmoney tarafından bilgilendirilirsiniz. 

Ödeme seçimini yaptıktan sonra size verilen ve bir mail yoluyla da iletilecek olan Referans Numarasını kaybetmemenizi rica ederiz. Fonmoney hesabına para havalesi yaparken bu Referans Numarasının mutlaka girilmesi gerekmektedir. 

Fonmoney'e ulaşan miktar anında Türkiye'deki alıcıya gönderilir ve paranız 1-2 iş günü içinde alıcıya ulaştırılır. Alıcıya dair vermiş olduğunuz bilgiler Fonmoney'de yalnızca 3 iş günü boyunca hazır tutulur. İşleminizi yaptıktan sonra Fonmoney havuz hesabına 3 iş günü içinde para havalesi yapılması gerekmektedir. Eğer 3 günden daha fazla zamana ihtiyacınız varsa 3 iş gününün sonunda işleminizi en baştan başlayarak tekrar yapmanız gerekmektedir. 

Bu karışık gibi gözüken ama aslında hiç karışık olmayan kredi kartsız para gönderme işlemi hakkındaki sorularınızı yanıtlamak için hazır bekliyor olacağız. Bize ulaşın: [email protected] 

Fonmoney ile kredi kartı kullanmadan Türkiye'ye para göndermek için tıklayın!