Fonmoney -

Almanya'dan Türkiye'ye nasıl para yollanır?

FB Beitrag MTTRP DEC

Almanya'dan Türkiye'ye para göndermek artık masraflı bir iş olmaktan çıkıyor. Fonmoney ile Almanya'daki EUR hesabınızdan Türkiye'deki herhangi bir TL hesabına para gönderme ücreti yalnızca 1,99€. Almanya'dan Türkiye'ye para gönderirken en iyi döviz kurunu yine Fonmoney sunuyor!

⇒Almanya'dan Türkiye'ye para göndermek için hemen tıklayın

Almanya'dan Türkiye'ye para yollamak zor ve masraflı bir iş olmaktan Fonmoney ile çıkıyor. Yapmanız gereken tek şey Almanya'dan Türkiye'ye para yollama sayfamızı ziyaret etmek ve alıcının bilgilerini girmek. IBAN numarasını doğru girdiğinizden emin olun ve Almanya'dan Türkiye'deki para yollamak istediğiniz kişinin adını ve soyadını hesabında geçtiği şekliyle yazdığınızdan emin olun. 

Türkiye'ye para yollama nedeninizi belirtiniz ve ödeme sayfasına geçiniz. Belli bir miktarın üstündeki para yollama işlemlerinde kimlik onay işlemi yapmanız gerekebilir. Fonmoney ile neden kimlik onay işlemi yapmanız gerektiğini blog yazımızdan okuyabilirsiniz. 

Almanya'dan Türkiye'ye yollamak istediğiniz miktar belli bir miktarın altındaysa direkt ödeme ekranına aktarılırsınız. Ödeme ekranında da görebileceğiniz gibi Almanya'dan Türkiye'ye para yollarken Sofort Überweisung ile ödeme veya MasterCard/Visa kredi kartlarınızla ödeme imkanlarından faydalanabilirsiniz. 

Ödeme işlemi başarıyla tamamlandığında paranız alıcıya doğru yola çıkar ve yollamış olduğunuz miktar yalnızca 1-2 iş gününde alıcıya ulaşır! Almanya'dan Türkiye'ye para yollama işlemi ile ilgili sorularınız için bize her zaman danışabilirsiniz.