Fonmoney -

Almanya'dan Türkiye'ye para gönder - Fonmoney ile güvenli, hızlı ve ucuz

MTTRP_Almanya'dan Facebook-WErbung2

⇒ 1,99€ ücretle, en iyi döviz kurlarından faydalanarak para transferi yapmak için tıklayın

Almanya'dan Türkiye'ye para göndermek bir dert olmaktan çıkıyor. Banka ve diğer para gönderme hizmeti sunan kurumlarda Almanya'dan Türkiye'ye para göndermek için yüksek meblağlar ödemeye son. Fonmoney, Almanya'dan Türkiye'ye para gönderme hizmetinin en uygun fiyatlısını, en cebinizi düşünenini ve en güvenlisini sunuyor. İddia ediyoruz, aynı zamanda en hızlısı da! 

Almanya'dan Türkiye'ye para göndermek için yapmanız gerekenler çok basit. Almanya'dan Türkiye'ye para gönderme linkimizi tıklayın. En güncel kur fiyatlarını anında öğrenin ve alıcıya ne kadar ulaşacağını anında görün. Almanya'dan Türkiye'ye para gönderdiğinizde alıcı hiçbir ücret ödemez. Fonmoney ile Almanya'dan Türkiye'ye para gönderme ücreti sizin için yalnızca 1,99€'dur. Alıcının IBAN numarasını doğru bir şekilde girdiğinizden emin olun ve alıcının adını hesabında geçtiği şekilde girdiğinizden emin olun. Para gönderme işleminizin ödemesini Sofort Banking veya kredi kartı kullanarak yapabilirsiniz. Ödemeniz gerçekleştiğinde Almanya'dan Türkiye'ye göndermiş olduğunuz miktar alıcıya doğru yola çıkar ve sadece 1-2 iş gününde alıcıya ulaşır. 

Almanya'dan Türkiye'ye para gönderirken, gönderme öncesinde veya sonrasında her türlü sorunuzda bize danışabilirsiniz. Müşteri Hizmetleri'mize mesaj bırakmak için tıklayınız!