Fonmoney -

Fonmoney ile Türkiye'ye para gönder - %100 Güvenli, Kolay ve Hızlı

MTTRP_Facebook-WErbung2

♦ En iyi döviz kuru garantisi ♦ 1,99€ ücretle Türkiye'ye para gönder ♦ Gizli ücret ödemeyin ♦ Alıcı hiçbir ücret ödemez ♦ EUR hesabından direkt TL hesaplarına para gönderme rahatlığı Fonmoney'de

 

 

Türkiye'deki sevdiklerinize para göndermek artık Fonmoney ile hem güvenli, hem kolay, hem de çok uygun fiyata! Türkiye'ye para göndermek Fonmoney'de yalnızca 1,99€. Başka gizli bir ücret ödemeden, en iyi döviz kuru ve FCA denetimli %100 banka güvencesiyle sevdiklerinize para gönderin. 

Fonmoney ile Türkiye'ye para göndermek için bir EURO hesabına sahip olmalısınız. EURO hesabınızdan Türkiye'deki dilediğiniz bir bankadaki (Ziraat Bankası, Halk Bankası, Vakıflar Bankası, Akbank, Şekerbank, Garanti Bankası, Türkiye İş Bankası, Yapı Kredi Bankası, Finans Bank vb.) bir LİRA hesabına para gönderebilirsiniz. Alıcının adını soyismini hesabında geçtiği şekliyle yazın ve Lira hesabının IBAN numarasını doğru bir şekilde girin. 

Fonmoney üyesi değilseniz, Türkiye'ye para göndermek için üye olun ve işleminize devam edin. Fonmoney ile para gönderirken, göndermek istediğiniz EURO miktarını girdiğinizde LIRA olarak alıcıya ne kadar ulaşacağını görürsünüz. Ödeme işleminizi Belçika, Almanya, Hollanda, Avusturya'dan Euro gönderirken Sofort Banking ile banka hesabınızdan veya Avrupa ülkelerinin herhangi birinden kredi kartınızdan (Euro) yapabilirsiniz. 

Ödeme işlemi tamamlandığında göndermiş olduğunuz miktar alıcıya doğru yola çıkar. Türkiye'ye para gönderme işlemi 1-2 iş günü içinde tamamlanır ve alıcıya ulaşır. 

Sorularınız için bize her zaman ulaşabilirsiniz.