Fonmoney -

Fonmoney ile para gönderirken neden kimlik onay işlemi yapmam gerekiyor?

588d00792_s

⇒Fonmoney ile Türkiye'ye para göndermek için hemen tıklayın! 

Para ve kişisel bilgiler hepimiz için hassas konular ve Fonmoney de ne kadar hassas bir alanda hizmet verdiğinin her an bilincinde bir kurum. Bu blog yazımızda, Fonmoney'de neden kimlik onay işlemi yapılması gerektiğini anlatmaya çalışacağız. En iyi döviz kurlarıyla 1,99€ ücretle dünyanın en güvenli online para transferi hizmetinin garantisini veren Fonmoney'de belli bir miktarın üzerinde yapılan transferlerde veya belli bir sıklığın üzerinde yapılan transferlerde kimlik onay işlemi yapılması gerekebilir. Bu işlem yalnızca 1 defa yapılır ve diğer işlemlerinizde kimlik onayı istenmez. 

Fonmoney güvenli mi? Neden kimlik onay işlemi yapmalıyım? Kimlik onay işleminin benim için avantajı nedir? 

✔ Fonmoney, uluslararası banka denetim kurumu FCA (Financial Conduct Authority) tarafından FRN 722528 lisans numarası ile denetlenmektedir. Sadece bu denetim sayesinde banka statüsünde güvenlik teminatı verilerek online para transferi hizmeti verilebilir. 

✔Fonmoney'nin banka statüsünde güvenlik teminatıyla, en iyi döviz kurlarını garanti ederek, yalnızca 1,99 €'ya hizmet sunabilmesinin sebebi, bir bankanın yapması gereken harcamaları yapmak zorunda olmamasıdır. Hizmetimiz online olduğu için bizim masraflarımız azalırken, para transferi için yapmanız gereken masraf sizin için de azalır. 

✔FCA, bazı miktarların üzerindeki transferlerde veya sık sık yapılan transferlerde kimlik onay işlemini zorunlu tutar. Bir banka güvenliğinde çalıştığımız için, bir banka hangi kişisel bilgilerinize ihtiyaç duyuyorsa, Fonmoney de bu bilgilere tek seferliğine ihtiyaç duyabilir. Bu işlem yalnızca bir kez yapılır. Online para hizmetini güvenli bir şekilde vermenin ne yazık ki başka bir yolu henüz yok. Ancak kişisel bilgilerinizin %100 güven altında olduğundan emin olabilirsiniz. 

✔Kimlik onay işleminin avantajı: 1- Pasaport, ehliyet veya resimli bir kimliğinizle kimlik onayı, 2- Selfie ile kimlik onayı, 3- Bir çevrimiçi hesabınızla bağlantı şeklinde 3 adımda tamamlanan ve yalnızca 1 seferliğine yapılan kimlik onay işlemiyle kredi kartınız veya banka hesabınız internet dolandırıcılığı olaylarından korunmuş olur. Kimlik onay işlemi ile kredi kartınız veya banka hesabınızı kullanarak para transferi yapan kişinin siz olduğunuzdan kesin bir şekilde emin olmuş oluruz. Böylece kredi kartınız veya banka hesabınızın üçüncü bir kişi tarafından kullanlmasına engel olunur. 

 

Daha fazla bilgi için bize her zaman Müşteri Hizmetlerimiz üzerinden danışabilirsiniz. Fonmoney Müşterileri'nin görüş ve deneyimlerini okumak için tıklayın.