Fonmoney -

Fonmoney'de Türkiye'ye para transferi dönemi başladı

MTTRP_Facebook-WErbung

► Fonmoney ile Türkiye'ye para transferi yapmak için tıklayın! 

Dünyanın en güvenli, kullanımı en kolay ve hızlı online kontör yükleme hizmetini sunan Fonmoney'den yepyeni dev bir hizmet daha! Bundan böyle Fonmoney müşterileri Türkiye'ye diledikleri an, en güncel ve ucuz döviz kurlarından faydalanarak, yalnızca 1,99€ ücretle - (evet yanlış okumadınız: Fonmoney, Türkiye'ye para transfer ücreti olarak sadece 1,99€ ücret talep ediyor ve banka masraflarına göre %90'a varan tasarruf etmenizi sağlıyor) para transferi yapabilecekler. 

Fonmoney ile Türkiye'ye nasıl para transferi yapabilirim? 

Türkiye'ye para transferi yapmak için yapmanız gerekenler çok basit. 

Bunun için ihtiyacınız olan tek şey bir EURO hesabı. 

  • Güvenle ve hızlıca para transferi yapabileceğiniz en uygun fiyatlı para transferi hizmetini sunan Fonmoney'e hala üye değilseniz, Facebook veya Google hesabınızı kullanarak veya email ve şifre girerek üye olun. Üyelik işlemi ücretsizdir. Üyelerimiz hesaplarından yaptıkları işlemleri takip edebilir ve işlemlerinin bir dökümüne diledikleri an ulaşabilirler. 
  • Üyelik işlemi tamamlandığında, para transferi işlemine devam edebilirsiniz. Alıcının Lira hesabının IBAN numarasını, banka hesabında geçtiği şekliyle isimini ve telefon numarasını giriniz. Alıcının bilgilerini doğru girdiğinizden emin olunuz. 
  • Yüksek miktarlarda yapılan para transferlerinde kimlik onay işlemi yapmanız gerekebilir. Eğer yüksek miktarda bir para transferi işlemi yapmak istiyorsanız fotoğraflı bir kimliğinizin fotoğrafını hazırda bulundurmanızı tavsiye ederiz. 
  • Bir sonraki ödeme adımında görebileceğiniz gibi ödemenizi EUR hesabınızdan Sofort Überweisung veya Visa-Mastercard kredi kartlarıyla ödeyebilirsiniz. 
  • Ödeme işlemi tamamlandığında para transferi işlemi tamamlanır ve paranız alıcıya doğru yola çıkar ve 1-2 iş günü içinde alıcıya ulaşır.

 

İşte Fonmoney ile para transferi yapmak bu kadar kolay! Türkiye'ye para transferi konusunda Müşteri Hizmetleri'mize her zaman danışabilirsiniz. Dilerseniz bize mail yoluyla da ulaşabilirsiniz: [email protected]