Fonmoney -

Avusturya'dan Türkiye'ye para göndermek için Fonmoney'i tercih edin. Neden mi? Yanıtı burada!

FB Beitrag MTTRP ATC

Fonmoney, Avusturya'dan Türkiye'ye para gönderirken cebinizi, güvenliğinizi ve kişisel bilgilerinizi korur. Şimdi tıklayın!

Avusturya'dan Türkiye'ye para göndermek için neden Fonmoney'i tercih etmeniz gerektiğini kısaca anlatalım: 

►Avusturya'dan EUR hesabınızdan kredi kartınızla veya Sofort Banking hizmetinden faydalanarak Türkiye'deki herhangi bir bankadaki (Garanti, Ziraat, Akbank, Denizbank, Vakıfbank, Finansbank, İş Bankası vb.) bir Lira hesabına para gönderme işlemi yapabilirsiniz. Alıcının IBAN numarasını doğru girmeniz yeterlidir. 

► Fonmoney ile Avusturya'dan Türkiye'ye para gönderme ücreti yalnızca 1,99€'dur. Avusturya'dan Türkiye'ye para gönderim ücreti haricinde başka gizli bir ücret yoktur. Daha pahalı hizmetleri tercih etmenize artık gerek yok. Fonmoney'de alıcı hiçbir ücret ödemez. 

► Fonmoney şeffaf döviz kuru fiyatı politikası uygulamaktadır. EUR olarak girdiğiniz TL miktarını anında görün. Alıcıya ulaşacak miktarı anında görürsünüz.Tek yapmanız gereken EUR miktarını girmek ve hemen altında Lira olarak göreceksiniz. 

► Avusturya'dan Türkiye'ye para gönderirken banka masraflarından tasarruf edebilirsiniz çünkü eğer sizin için önemli olan şey güvenlik ise içinizi hemen rahatlatalım: Fonmoney bir banka güvenliğinde çalışır. Bankalar gibi denetlenir. Bu denetleme sayesinde sizlere para gönderme hizmeti sunabilmektedir. Ayrıntılı bilgiyi buradan okuyabilirsiniz. 

► Paranız alıcıya yalnızca 1-2 iş günü içinde ulaşır. Sorularınız için Müşteri Hizmetleri'miz her zaman yanınızdadır. 

► Paranız %100 güvendedir. Paranız ve bilgileriniz 3. kişilerden korunur. 

Avusturya'dan Türkiye'ye para göndermek hakkında daha fazla bilgi almak istiyorsanız,lütfen bize ulaşın.